Στις συνηθισμένες λεκάνες μια σημαντική επιφάνεια, ιδίως στην πίσω πλευρά τους, δεν είναι εύκολο να καθαριστεί. Το σύστημα διοχέτευσης νερού AquaBlade® είναι τοποθετημένο κοντά στην κορυφή της λεκάνης, με αποτέλεσμα να καθαρίζεται πάντα το 100% της εσωτερική επιφάνειάς της.
Η τεχνολογία AquaBlade® παρέχει επίσης περισσότερη υγιεινή απ’ ότι οι κορυφαίες λεκάνες rimless. Στις περισσότερες λεκάνες ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων, τα οποία ελευθερώνονται στον αέρα κατά την έκπλυσή της. Με την τεχνολογία AquaBlade®, η βελτιστοποιημένη πίεση νερού και οι λείες καμπύλες της λεκάνης ξεπλένουν τα βακτηρία, χωρίς να προκαλούν ανθυγιεινή διάχυση νερού.
Επιπλέον, κάνει το καθημερινό καθάρισμα πιο εύκολο. Στις κλασικές λεκάνες τα σημεία παροχής νερού έχουν κρυφές εσοχές,δύσκολες στην πρόσβαση για καθαρισμό. Οι λεκάνες με σύστημα Aquablade® διασφαλίζουν εύκολο καθάρισμα με ελάχιστη προσπάθεια, χάρη στην επίπεδη εσωτερική επιφάνειά τους.

Χωρίς το εσωτερικό περιμετρικό στεφάνι ροής νερού, το νερό ρέει από την κορυφή της λεκάνης, καθαρίζοντας το 100% της επιφάνειας. Η ενσωματωμένη αυλάκωση διοχετεύει δυνατή ροή νερού με μεγάλη πίεση που ρέει στη λεκάνη δημιουργώντας δύο ισχυρούς πίδακες στην μπροστινή πλευρά. Οι πίδακες ενώνονται και δημιουργούν μια ισχυρή ροή νερού που καθαρίζει αθόρυβα, χωρίς δυσκολία.
Έχει σχεδιαστεί με βάση την καλαισθησία και την λειτουγική απόδοση. Οι νέες λεκάνες δεν διαθέτουν το κλασικό εσωτερικό περιμετρικό στεφάνι ροής νερού, και έτσι αναδεικνύονται οι λείες σχεδιαστικές καμπύλες τους.

 

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, 8 στους 10 καταναλωτές – σύμφωνα με έρευνες στην Αγγλία και την Ιταλία – δήλωσαν ότι προτιμούν την λεκάνη με τεχνολογία έκπλυσης AquaBlade® από τις κλασικές λεκάνες και τις λεκάνες rimless.

Συλλογές με λεκάνες που διαθέτουν σύστημα έκπλυσης AquaBlade®: TONIC II, DEA, CONNECT AIR, CONNECT, TESI.