Το σοβατεπί είναι ένα διακοσμητικό είδος το οποίο υπάρχει σε κάθε σπίτι ανεξαρτήτως του στυλ του. Θεωρείται απαραίτητο γιατί καλύπτει το σημείο επαφής του τοίχου με το δάπεδο. Η ORAC DECOR δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά από σοβατεπί χρησιμοποιώντας πολλά και ενδιαφέροντα καινοτόμα υλικά όπως το Duropolymer και την ελαστική πολυουρεθάνη. Δημιούργησε λοιπόν μια σειρά με πρωτότυπους κωδικούς σε όμορφα σχέδια και ποικιλία μεγεθών οι οποίοι όμως δίνουν λύσεις.

  • Σοβατεπί επικάλυψης. Είναι μια καινοτομία της ORAC DECOR με το οποίο δε χρειάζεται να ξηλώσουμε το παλιό σοβατεπί. Απλά το τοποθετούμε από πάνω.
  • Ελαστικό σοβατεπί. Ιδανικό για χώρους όπου υπάρχουν καμπύλες επιφάνειες. Έτσι γλιτώνουμε μεγάλο κόστος και εργατοώρες από την τοποθέτηση με την κλασική μέθοδο των φάλτσων κοψιμάτων, επιτυγχάνοντας ένα όμορφο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
  • Σοβατεπί με χώρο διέλευσης καλωδίων. Με το σοβατεπί αυτό, γλυτώνουμε τη χρήση των κλασικών αντιαισθητικών καναλιών. Είναι βαφόμενα, ανθεκτικά σε μηχανικές καταπονήσεις όπως χτυπήματα αλλά και σε νερό.

 

Orac σοβατεπί Orac σοβατεπί

 

 

Orac σοβατεπί Orac σοβατεπί