Πώς είναι η κουζίνα των ονείρων σας; Έχει επιφάνειες από επιχρωμιωμένο χάλυβα που ξεχωρίζουν ή είναι πιο συντηρητική, με εκλεπτυσμένο πέτρινο φινίρισμα; Θα μαγειρεύετε για έναν, δύο ή είκοσι; Για τη Franke, κάθε κουζίνα πρέπει να είναι μοναδική όπως και εσείς. Πρέπει να είναι ένας χώρος όπου αισθάνεστε ελεύθεροι να μαγειρέψετε, να φάτε, να διασκεδάστε, να γιορτάσετε και άλλα πολλά. Για τον λόγο αυτό, η Franke μπορεί να κάνει την κουζίνα σας ιδανική, από τον νεροχύτη έως την μπαταρία και τον απορροφητήρα και από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθημερινά.
Προτιμάτε μινιμαλιστικά σχέδια ή τολμηρότερα χρώματα και σχήματα; Με τη Franke, δεν χρειάζεται να είναι το ένα ή το άλλο. Χάρη στη μεγάλη γκάμα υφών, χρωμάτων και υλικών που διατίθεται, μπορείτε να προσαρμόσετε την κουζίνα που θέλετε, η οποία θα συμπληρώνει την αίσθηση του στιλ σας.
Κορυφαία υλικά, καινοτόμα προϊόντα και εκλεπτυσμένα συστήματα – αυτοί είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους οι κουζίνες Franke βρίσκονται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως. Από το Παρίσι έως το Μιλάνο, από τη Νέα Υόρκη έως το Βερολίνο, ανακαλύψτε πώς οι λύσεις κουζίνας Franke μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.